16.09.2021-13:20 (Son Güncelleme:16.09.2021-13:46)


1

Fenerbahçe, Galatasaray'a transfer çalımı atarak İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmıştı. Yıldız oyuncu, sarı lacivertli takıma 130 milyon liraya mal olmuştu. Futbolcu, sarı lacivertlilerde form durumuyla beklentilerin çok altında kaldı.



2

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi Başakşehir takımından 13 milyon Euro'ya yani 130 milyon lira gibi bir değerle transfer etmişti.



3

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Ocak ayında Galatasaray'a müthiş bir transfer çalımı atarak İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'nin, İrfan Can Kahveci transferi çok büyük ses getirmişti.



4

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye transferiyle hem Fenerbahçe taraftarını hem de Fenerbahçe takımını çok heyecanlandırmıştı. Fakat futbolcu geldiği günden beri sergilediği etkisiz performans nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşattı.



5

İrfan Can Kahveci, 15 maçta görev alabildi. Bu maçlarda ise gol atamadı. 3 kez asist yapabilen milli futbolcu, Vitor Pereiranın'da gözünden düştü. Yıldız futbolcu sakatlığı dolayısıyla tam 10 maç karşılaşmada forma giyemedi.



6

Yıldız futbolcu gerek formsuz durumu gerek yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımda bir türlü istenilen performansı veremedi. Fenerbahçeli taraftarlar, istedikleri beklentinin çok altında kalan futbolcunun bir de sakatlığı nedeniyle uzun bir süre Fenerbahçe formasını terletemeyecek olmasından dolayı futbolcuyu eleştirmeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR