15.09.2021-20:15 (Son Güncelleme:16.09.2021-09:35)


1

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Diego Lugano, Sivasspor maçını izlemek için tribündeki yerini almıştı. Uruguaylı eski futbolcu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



2

Uruguaylı eski futbolcu, hayatına dair açıklamalar yaptı. Emekli futbolcu şuanda Uruguay Futbol Federasyonun'da Oyuncular Derneği Başkanı olduğunu açıkladı. Diego Lugano yaptığı açıklamalarda, ''Oyunculuk döneminde de futbolun ticari kısmıyla ilgileniyordum. Bu çalışmalarım değer görüyor ki, Güney Amerika Futbol Federasyonu Başkanı, bir sonraki seçim için bana Genel Sekreterlik teklif etti.” ifadelerine yer verdi.



3

Diego Lugano, İstanbul'a geliş nedenini belirtti. Türkiye'de arkadaşlarını ve Fenerbahçe'yi ziyaret etmek için geldiğini aktaran efsane stoper, iki ülke arasında elçi gibi olduğunu söyledi.



4

Muslera'nın Türkiye'de beklediğinden çok daha uzun süre kaldığını aktaran eski futbolcu, ''“Muslera çok iyi arkadaşım. Galatasaray’a gelmeden önce burayla ilgili sorular sormuştu. Olumlu düşüncelerimin yanı sıra ona, ‘Düşündüğünden çok daha uzun yıllar burada kalacaksın’ demiştim. Türkiye’de çok başarılı olmasından dolayı onun adına mutluyum.” olarak düşüncelerini aktardı.



5

Fenerbahçe'nin eski efsane oyuncusu Diego Lugano, ilginç bir transfer itirafında bulundu. Emekli futbolcu Fenerbahçe'den PSG'ye transfer olduktan sonra Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek istediğini belirtti.



6

Uruguaylı futbolcu, Fenerbahçe'de oynadığı dönem oynadığı futbol ile taraftarların çok büyük sevgisini kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR