15.09.2021-18:38 (Son Güncelleme:16.09.2021-11:02)


1

Beşiktaş sezon başında kadrosuna genç yetenek Can Bozdoğan'ı transfer etmişti. Genç futbolcu Alman basınına yaptığı açıklamalarda milli takım konusunda Almanya'ya daha yakın olduğunu aktardı.



2

Can Bozdoğan yakın zamanda sakatlanan arkadaşı Can Bozdoğan hakkında yaptığı açıklamada, Maalesef Alex sakatlandı, onun için dua ediyorum. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor. Ben oynamaya hazırım.'' ifadelerine yer verdi.



3

Can Bozdoğan Şampiyonlar Ligi'ne hayran olduğunu belirtti. Futbolcu yaptığı açıklamada,'' Şampiyonlar Ligi marşı çaldığında, kalbim küt küt atıyor. Şampiyonlar Ligi'ne ayrı bir ilgisi olduğunu açıkladı.



4

Beşiktaş'ın genç yıldızı Can Bozdoğan Beşiktaş'ın yıldızları ile alakalı konulara da değindi. Yıldız futbolcularla birlikte olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden genç yetenek, ''Beşiktaş büyük bir kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Daha fazlasını istemem mümkün değildi. Konuştuk, görüşmelerimiz iyi geçti ve istendiğimi hissettim. Burası kritikti. Ayrıca Pjanic, Vida, Teixeira ya da Batshuayi gibi oyunculardan bir şeyler öğrenme şansı yakaladım.'' dedi.



5

Can Bozdoğan yaptığı açıklamada, Messi'ye çok hayran olduğunu ve yıldız ismi görmeyi çok istediğini belirtti. Messi benim için harika bir futbolcu, kesinlikle 1 numara. Onu bu kadar uzun yıllar sonrasında PSG'de görmek ilginç oldu. Bir anda gerçekleşti, büyük bir şoktu. PSG'yi Messi ile birlikte görmeyi iple çekiyorum.



6

Futbolcu, Milli takım tercihi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. ''Türkiye ya da Almanya arasında henüz bir karar vermedim. Ben açıkçası Almanya'dan yanayım, tüm alt yaş kategorilerinde Almanya'da oynadım.'' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR