15.09.2021-17:21 (Son Güncelleme:15.09.2021-17:47)


1

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen fakat bekleneni bir türlü veremeyen Rademel Falcao, İspanya ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olmuştu. Sözleşmesi karşılıklı feshedilen futbolcuya Burak Elmas 3 milyon euro ödendiğini açıkladı.



2

Galatasaray başkanı Burak Elmas, futbolcunun takımdan ayrılık süreci ile ilgili çok dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



3

Galatasaray başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu'nda takım ile ilgili genel olarak açıklama yaptı. Burak Elmas, Kolombiyalı golcü Rademel Falcao hakkında da konulara değindi.



4

Burak Elmas yaptığı açıklamalarda Kolombiyalı yıldızın takımdan gidiş süreci ile ilgili önemli açıklamalar kaydetti. Burak Elmas yaptığı açıklamada golcü futbolcunun karşılıklı sözleşmesinin feshi için 3 milyon euro'da anlaşıldığını belirtti.



5

Galatasaray'a çok büyük umutlarla transfer olan Kolombiyalı golcü Rademel Falcao'nun takımdan ayrılışı beklenenden zor ve problemli oldu. Karşılıklı sözleşmesinin feshinde anlaşılmayan futbolcu, kendisine bir takımda bulamadığı için takımda kalmıştı.



6

Yıldız futbolcu, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde İspanyol ekibi Rayo Vallecano'nun yolunu tutmuştu. Futbolcunun Amerika veya Arap takımlarına gitmesi konuşuluyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR