15.09.2021-15:43 (Son Güncelleme:15.09.2021-16:39)


1

Fenerbahçe'nin Dünya yıldızı Mesut Özil, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce ABD'den transfer teklifi aldığını açıkladı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Dünya yıldızı futbolcusu Mesut Özil bazı önemli açıklamalar yaptı. Mesut Özil, son dönemlerde performansıyla eleştiri oklarını üzerine almıştı.



3

Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'da yollarını ayırmasının ardından bir daha geri dönmeyeceğini açıklayan bir açıklama yapmıştı. Dünya yıldızı Mesut Özil, o zamanlarda Löw ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve aralarında soğukluk olmuştu. Mesut Özil, bu özel görüşmeden olumsuz bir şekilde ayrılarak milli takıma dönmeyeceğini belirtmişti.



4

Geçtiğimiz yaz Almanya Milli Takımı ile yollarını ayıran Alman teknik adam Löw, ''"Birbizimizle tekrar konuşacağımız ve görüşeceğimiz anlar olacak. Bir gün bunu mutlaka gerçekleştireceğiz." açıklaması yapmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Frankfurt maçı öncesi Löw'e buluşma teklifinde bulunduğunu açıkladı. Teknik adamla corona virüsü nedeniyle görüşemeyeceklerini anlatan Özil, "Löw İstanbul'u çok iyi biliyor. Buradaki yetkili isimler dahil herkesi tanıyor. Onu Fenerbahçe'nin iç saha maçına davet ettim." ifadelerinde bulundu.



5

Dünya yıldızı Mesut Özil yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'ye gelmeden önce ABD'den transfer teklifi aldığını belirtti.



6

Futbolcu yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe her zaman benim favori kulübümdü. Yıl başında ABD'den de teklif aldım, başka teklifler de oldu ancak Fenerbahçe denkleme girdikten sonra gerisi önemli değildi." ifadelerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR