15.09.2021-15:08 (Son Güncelleme:15.09.2021-15:25)


1

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi ile karşılaşan Barcelona, Bayern Münih'e 3-0 kaybederken, Katalan ekibinde forma giyen Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir bu mücadelede tarihe geçti.



2

Barcelona, Bayern Münih karşısında aldığı 3-0'lık ezici mağlubiyet ile taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Barcelona, Bayern Münih karşısında ağır bir mağlubiyet yaşarken, geceye öte yandan bir futbolcu damga vurdu. Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf demir bu karşılaşmada forma giyerek tarihe geçti.



3

Katalan ekibi Barcelona'nın teknik direktörü Koeman'ın ikinci yarıda oyuna aldığı Türk yıldız Yusuf Demir tarihe geçti. Genç yıldız Yusuf Demir, bu karşılaşmada forma giyerek Lionel Messi'den sonra Barcelona formasını terleten en genç ikinci futbolcu oldu.



4

Henüz 18 yaşında olan yetenekli futbolcu bu anlamda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



5

Dünya yıldızı Arjantinli Lionel Messi, 17 yaşında Barcelona'da görev almış ve rekoru eline geçirmişti. İspanyol devi Barcelona'nın sezon başında Avusturya'nın Rapid Wien'den satın alma opsiyonu ile kiraladığı Yusuf Demir kendini kısa sürede kabul ettirmeyi başardı.



6

Katalan devi Barcelona'nın sezon sonu bonservisini almaya hazırlandığı genç yıldız Yusuf Demir, milli takım tercihini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR