15.09.2021-13:51 (Son Güncelleme:15.09.2021-14:18)


1

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk sınavına Lazio karşısında çıkacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim' İtalyan gazetesi Corriede dello Sport'a açıklamalarda bulundu. Ayrıca Terim, Vedat Muriqi hakkında da açıklamalar yaptı.



2

Fatih Terim, Lazio karşısında güzel bir oyunla İtalyan devini mağlup etmek istiyor. Fatih Terim öğrencilerini son hız maça hazırlarken başarılı teknik adamdan dikkat çekecek açıklamalar geldi.



3

Fatih Terim röportajında 50 yıldan fazladır futbolun içinde olduğunu aktarırken, "Futboldan besleniyor, enerji buluyorum. İşimi halen ilk günkü konsantrasyonla ve aşkla yapıyorum. İyi bir miras bırakmam gerektiğini biliyorum. Bu yılların, yazılacak hikaye ve anlatılacak efsanelerin başlangıç noktası olmasını istiyorum. Geleceği ve potansiyeli olan genç bir takım oluşturduk. Büyük başarılar vadediyor. Onlar gelişirken elbette bazı aksaklıklar olacaktır ama hedeflerimiz onlarla büyüyecek." şeklinde açıklama yaptı.



4

Deneyimli teknik adam verdiği röportajda sağlam bir maç olacağını aktarırken, "İki iyi takım arasında bir maç olacak. Taraftarlar keyif alacaktır. Lazio, Serie A'yı kazanabilir ve bunun için mücadele edecek. Çok güçlü bir rakip. Biz gençlerden kurulu kendini uluslararası arenada göstermeye hazır bir takımız.''



5

Fatih Terim, Lazio karşısında özellikle çekindikleri birinin olmadığını, herkese dikkat edilmesi gerektiğini aktardı. Fatih Terim, Lazio formasını terleten eski Fenerbahçeli yıldız Vedat Muriqi hakkında da açıklamalarda bulundu. Terim yaptığı açıklamalarda, ''Avrupa futbolunda klasik hücumcuları çok görmediğimiz bir dönemdeyiz. Vedat, birçok özelliği olan iyi bir forvet oyuncusu. Güçlü bir sol ayağı var ve pozisyon almasını biliyor, yüzünü kaleye döndüğünde iyi bir bitirici. Bir adaptasyon dönemi geçirmesi normal ki önünde Immobile gibi bir büyük oyuncu var." değerlendirmelerinde bulundu.



6

İtalya'nın bu yıl Avrupa Şampiyonu olması ile ilgili Fatih Terim, "Sevgili arkadaşım Roberto (Mancini) oyun mentalitesini yansıtabilmesi sayesinde çok iyi bir takım kurdu. 'Bu takımın iyi bir oyuncu nesli var' sözüne ben pek inanmıyorum. Nesilleri, fırsatları, ortamı kendiniz yaratır ve hedefinize ilerlersiniz. Hak ederek kazandı." ifadelerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR