18.09.2021-15:47 (Son Güncelleme:18.09.2021-22:05)


1

Fransa Ligue 1 ekiplerinden LOSC Lille'in formasını terleten milli futbolcu Burak Yılmaz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz, Süper Lig günleri ile ilgili de konulara açıklık getirdi.



2

Yıldız futbolcunun geçen transfer döneminde başka bir takıma transfer olacağı konuşuluyordu. Fakat yıldız isim kulübün tarihine adını yazdırdığı Lille takımında kalmayı tercih etti. Yıldız futbolcu, kısa süre önce Lille kulübüne açıklamalar yaptı. Futbolcunun açıklamaları çok dikkat çekeceğe benziyor.



3

Burak yılmaz, Lille takımının ezeli rakibi olan Lens maçı hakkında yorumlarda bulundu. Burak Yılmaz yaptığı açıklamalarda, ''"Wolfsburg'a karşı iyi oynamıştık ama gol atamadık ve 3 puan alamadık. Derbide kendi oyunumuzu oynarsak herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Takım iyi durumda, motive ve odaklanmış durumdayız. Bu özel bir maç. Ayrıca önemli bir maç. Aslında diğer maçlar için nasıl hazırlanıyorsak yine öyle hazırlanıyoruz. Ama bu bir derbi ve bu da bu maçı diğerlerinden farklı kılıyor.'' yorumlarında bulundu.



4

Burak Yılmaz, derbi maçlarıyla alakalı derbi günleriyle ilgili konuştu. Türkiye'de birçok derbi maçına çıktığını anlatan Burak Yılmaz, ''"Beşiktaş'ta kaptanlık yapmak, milli takımda kaptan olmak çok değerli şeyler, gurur verici şeyler.'' yorumunu yaptı.



5

''Trabzonspor'da takım kazandığında tüm şehir mutlu olurdu. Öte yandan takım kaybettiğinde herkes üzgün oluyordu. Bunu çok kolayca hissettim. Trabzon'da bir esnaf için cirosunun ötesinde Trabzonspor'un galibiyeti önemlidir. Takımın kazanıp kazanmadığını sadece şehrin atmosferini hissederek anlarsınız" şeklinde açıklamalarda bulundu.



6

Burak Yılmaz, Lille taraftarlarından her zaman güzel mesaj aldığını ifade etti. Futbolcu ifadelerinde Lille takımı ve Lille taraftarıyla ilgili övgü dolu sözlerde bulundu. Futbolcu yaptığı açıklamalarda, ''Sosyal medyadaki taraftarlarımızdan her zaman güzel mesajlar aldım ve bu devam ediyor. Tek amacım onları mutlu etmek.'' şeklinde açıklama yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR