Trabzonsporlu Edin Visca, Galatasaray derbisinde attığı gol hakkında konuştu!

Trabzonspor'un Boşnak yıldızı Edin Visca kulübün sosyal medya hesabında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı. Futbolcu Galatasaray'a attığı golü kariyerinin en unutulmaz golü olduğunu ifade etti.

31.03.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-12:08)

Süper Lig lideri Trabzonspor'un Boşnak yıldızı Edin Visca'da özel açıklamalar geldi. Futbolcu Trabzonspor'un sosyal medya hesabından taraftarların sorduğu sorulara yanıtlar verdi. Futbolcunun verdiği açıklamalar büyük dikkat çekti. Özellikle Galatasaray derbisi ile ilgili sözleri gündem oldu.

O golü anlattı

Edin Visca Trabzonsporlu bir taraftarın, "Galatasaray maçında gol anında neler hissettin, bize sevincini anlatabilir misin?" sorusuna son saniyede gol attığını belirterek, 'İnanılmaz bir mutluluk hissettim çünkü mağlubiyetten galibiyete maç döndü, inanılmaz bir şey gerçekten. Kesinlikle, yüzde yüz bu gol hayatımda belki en unutulmaz gol olacak.' şeklinde konuştu.

Visca, Trabzonspor'a attığı gol hakkında açıklamalarda bulundu.

Çocukluğu hakkında konuştu

Boşnak futbolcuya gelen "90'ların başında Saraybosna'da çocuk olmak nasıl bir duyguydu?" sorusuna ise Visca o dönemde çocuk olmanın çok zor olduğunu aktardı. Edin Visca köyde annesi, ağabeyi ve ablası ile yaşadığını ve o günlerden kendisini üzen detayları hatırladığını anlattı. O zamanlarla ilgili Visca, uçaklardan her gün köye bombalar atıldığını, annesi ile bilikte dağa kaçarak saklandıklarını belirtti. Açıklamalarında ise, 'Zor bir duygu. Böyle bir duyguyu hiç kimse, gerçekten hiç kimse, benim gibi çocuklar hissetsin istemiyorum. Zor bir duygu ama kurtardık, bazen hatırlıyorum, ama gerçekten hayatımda en zor o zamanlar.' ifadelerine yer verdi.

Türk yemeklerine değindi

Edin Visca devam eden açıklamalarında Türk yemekleri ile ilgili övgü dolu sözler kullandı ve, 'Kültür yüzde 90, yüzde yüz hemen aynısı. Bosna'ya gittiğinizde hepiniz fark edeceksiniz aynısı hem kültür, şehir. Zaten her zaman diyoruz biz iki kardeş ülkeyiz. Yemek olarak hepsini seviyorum. Bosna'da köfte var, burada da köfte var, çok farklı değil. Ben de buradan tüm Trabzonspor camiasını, taraftarlarını davet ediyorum, inşallah bu sene şampiyonluk sonrası herkesi Bosna'ya davet ediyorum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal