Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu Anders Trondsen ameliyat oldu!

Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu Anders Trondsen, sağ uyluk üst adale tendonundaki yırtık nedeniyle İspanya'da ameliyat oldu. Trabzonspor resmi olarak ameliyatın başarılı geçtiğini açıkladı ve futbolcuya geçmiş olsun mesajı iletti.

31.03.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-11:42)

Bordo mavililerin 27 yaşındaki Norveçli futbolcusu Anders Trondsen ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sakatlığı bulunan futbolcu ile ilgili son gelen bilgiler dikkat çekmiş durumda. 27 yaşındaki merkez orta sahanın İspanya'da ameliyat olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili Trabzonspor resmi açıklama yaptı.

Resmi açıklama yapıldı

Trabzonspor'da 27 yaşındaki Norveçli futbolcu Trondsen hakkında yapılan açıklamada, 'Norveçli futbolcumuz Anders Trondsen İspanya'da başarılı bir operasyon geçirdi. Sağ uyluk üst adale tendonunda yırtık tespit edilen Trondsen, İspanya'nın Barcelona şehrinde ameliyat oldu. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.' ifadelerine yer verildi.

Futbolcu İspanya'da ameliyat oldu.

Futbolcunun kariyeri

27 yaşındaki Anders Trondsen futbola ülkesinin Stabaek takımının altyapısında başladı. Ardından gösterdiği performansla takımının A seviyesine çıktı. Stabaek sonrasında ise ülkesinin bir başke ekibi Sarpsbprg'a transfer oldu. Sarpsborg'un ardından yine ülkesinin önde gelen takımlarından Rosenborg'a transfer oldu. Rosenborg'dan ise 17 Ağustos 2020 yılında Trabzonspor'a imza attı. Ana mevkisi merkez orta saha olan Norveçli sol bek ve önlibero olarak görev alabilmektedir. Ayrıca eskiden Norveç Milli Takımı'nın formasını giymiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal