Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in tescili konusunda çıkan haberlerin suni gündem oluşturmak için ortaya atıldığını söyledi

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in tescili ile ilgili ortaya çıkan haberlerin suni bir gündem oluşturabilmek adına ortaya atıldığını ifade etti.

31.03.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-09:23)

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda haftalardır emin adımlarla ilerleyen ve kupaya oldukça yakın bir durumda olan Trabzonspor'da tüm camia hedefe odaklanmış durumda. Şampiyonluk için bordo mavililer geri sayıma başlamış durumdayken, son haftalarda ortaya atılan haberler büyük tepki toplamıştı.

Ligin tescili konusu gündem olmuştu

Trabzonspor'un şampiyonluğa oldukça yakın olduğu Spor Toto Süper Lig'de ligin tescili ile ilgili olarak ortaya ilginç haberlerin atılması üzerine bordo mavili kulüpten çok sert tepki gösterildi.

Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi

Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına Spor Toto Süper Lig'in tescili ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Suni gündem oluşturmak için ortaya atılan konular. Bugün küme düşmenin kalkması ya da ligin tescil edilmemesi gibi bir konu konuşulmadı. Gereksiz gündem yaratan şeyler. Lig tescil edilmesin, neye göre tescil edilmesin? Neye dayanarak, hangi veriye dayanarak, suni gündem için ortaya atılmış şeyler. Ülke futbolunun birçok sorunu var. Ülke futbolunun finansmanı açısından son derece önemli olan naklen yayınla ilgili kimse tek kelime etmiyor. MHK sorunu önümüze gelene kadar sıkça tartışılıyordu ama bir anda unutuldu. Diğer taraftan tüm kulüp ve federasyonları yakından ilgilendiren Spor Yasası neredeyse kanunlaşmak üzere. Ülke sporunun genel sorunları yerine bu tartışmalarla suni gündem oluşturuluyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal