Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde Sofiane Feghouli'nin durumu belli oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev derbide Cezayirli yıldızın sakatlığı nedeniyle sahada olmayacağı öğrenildi.

31.03.2022-09:20 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-09:31)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, sakatlığı nedeniyle sarı kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynadığı son karşılaşmada sahada yer almamıştı. Futbolcunun sahada olmaması sarı kırmızılılar açısından oldukça problem olmuştu. Yıldız futbolcunun yokluğu sahada ciddi anlamda etkisini göstermişti. Sakatlığı olan futbolcudan bir kötü haber daha geldi. 

Oynatılmaması için tavsiye verilmişti

Galatasaray sağlık heyeti, futbolcunun MR raporlarını Cezayir Milli Takımı'na yollamıştı ve oynatılmaması yönünde tavsiyede bulunmuştu. Fakat Feghouli raporlara rağmen oynatıldığı milli maçta sakatlık geçirdi. Cezayir Milli Takımı'nın Kamerun ile oynadığı play-off ilk maçında forma terlettikten sonra çıktığı antrenmanı tamamlayamayan ve rövanşta oynayamayan Feghouili'nin de durumu netlik kazandı.

Feghouli milli takımda sakatlık geçirdi.

Gelen haber takımı endişelendiriyor

Cezayirli yıldızın Karagümrük maçının yanı sıra Fenerbahçe derbisinde de kesin olarak sahada olmayacağı aktarıldı. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe karşısında sahada olmayacak olması gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaray taraftarlarını çok endişelendiriyor. 32 yaşındaki deneyimli yıldız bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 29 karşılaşmada 5 gol atarken 5 kez de asist yapma başarısında bulundu. Cezayirli yıldız futbolcunun yerine ise derbide nasıl bir oyun planı kurulacağı ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Sarı kırmızılılarda Feghouli'nin yokluğunda sahada yer alacak isim ise kafalarda soru işareti olmuş durumda. Feghouli'nin yerine Barcelona derbisinde sahada yer alan isim ise Alexandru Cicaldau olmuştu. Cicaldau, Barcelona karşısında tam olarak istenileni sahada gösterememişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal