Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli'den Milli Takım isyanı! İtalya hep kötü olduğu zaman özlendiğini söyledi

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'na davet edilememesi ile ilgili olarak İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Ülkesinin takımının kaybettiğinde hep kendisinin özlendiğini söyledi.

31.03.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-11:34)

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ve bu senenin en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor'da sezon başında flaş bir şekilde kadroya katılan Mario Balotelli, performansıyla göz dolduruyor.

İtalyan basınına konuştu!

Geçtiğimiz haftalarda oynanan hazırlık maçlarında ülkesi İtalya tarafından Milli davet alan Mario Balotelli, son olarak oynanan 2022 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off karşılaşmalarında davet alamaması nedeniyle büyük bir üzüntü yaşamıştı. Alınan bu karara zaman zaman tepki gösteren Balotelli, İtalya'nın Dünya Kupası biletini elinden kaçırmasının ardından Sky Sport İtalia'ya yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

Mario Balotelli İtalya'ya tepki gösterdi

Balotelli'den İtalya Milli Takımı'na tepki!

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, son oynanan Milli maçlarda davet alamaması ve İtalya Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde aldığı mağlubiyetlerle birlikte turnuvaya katılım sağlayamayacak olması ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Hep kaybettiğimiz zaman özleniyorum. Şuan söylemek daha kolay ama maçtan önce kimsenin beni düşünmediğini de biliyorum. Makedonya maçında ben oynasaydım kazanırdık demiyorum ama ben kale önünde iyiyim ve gol pozisyonları da yakalamıştık. ' şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor performansı

Sezon başında Adana Demirspor kadrosuna katılan 31 yaşındaki golcü oyuncu Mario Balotelli, bu sezon 27 karşılaşmada süre alırken bu maçlarda 12 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlayarak doğrudan 18 gole etki etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal