Trabzonspor’la Yolları Ayrılan Onur Kıvrak, Kulüp Tarihine Geçti!

Trabzonspor’un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği deneyimli eldiven Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo mavili ekibin kadrosunda bulunarak kulüp tarihine adını yazdırdı.

08.01.2019-13:26 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-15:01) Trabzonspor’la Yolları Ayrılan Onur Kıvrak, Kulüp Tarihine Geçti!

2007-08 sezonunun ara transfer döneminde Karşıyaka’dan ayrılarak Trabzonspor’un yolunu tutan ve 2018-19 sezonunun ilk yarısında kadro dışı bırakılması sonrası devre arasında takımdan ayrılan tecrübeli file bekçisi Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo mavililerin kadrosunda bulunarak bu alanda tarihe geçti. 31 yaşındaki kaleci, bu alanda kulüp tarihine ismini yazdıran 9 futbolcudan biri oldu.

Rekor Şenol Güneş’te

Trabzonspor’da aralıksız farklı sezonlarda en uzun süre forma giyen isim ise Şenol Güneş oldu. 16 farklı sezonda bordo mavili formayı giyen Şenol Güneş’i, Turgay Semercioğlu 15, Hami Mandıralı, Lemi Çelik ile Necati Özçağlayan 14, Hamdi Aslan, Orhan Çıkırıkçı ile Kemal Serdar 12, Gökdeniz Karadeniz, Güngör Şahinkaya ile İskender Günen 11 ve 10 ayrı sezonda Trabzonspor kadrosunda bulunan Ogün Temizkanoğlu izledi.

Onur’un Ardından Yusuf ve Abdülkadir Geliyor

Onur Recep Kıvrak’la yolların ayrılması sonrası 2015-16 sezonunda altyapıdan A takım kadrosuna giren Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür, 4 farklı sezonda bordo mavili formayı giyerek takımda en uzun süre yer alan oyuncular oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal