Trabzonspor’dan Sürpriz Olcay Şahan Atağı

Teknik adam Eddie Newton direktifi doğrultusunda transfer hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da, Olcay Şahan adı gündemde yer aldı.

18.08.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-11:34) Trabzonspor’dan Sürpriz Olcay Şahan Atağı

Yukatel Denizlispor ile kontratı biten Olcay Şahan, Karadeniz ekibinin gündeminde yer aldı. İngiliz Teknik Adam Eddie Newton, kulübündeki yerli futbolculara 'abilik' yapabilecek futbolcu istiyorum sözleri üzerine akıllara bir zamanlar bordo mavililerde top koşturan Olcay Şahan geldi. 2018- 2019 sezonunda Trabzonspor’da yollarını ayıran ve alacaklarından 1.34 milyon euro gibi önemli bir kesinti yaparak Karadeniz temsilcisinden iyi hislerle ayrılan futbolcunun bu sezonda son taksiti olan 3 milyon 500 Bin TL alacağı bulunuyor. Ekonomik açıdan bordo-mavili takıma zorluk yaşatmayan futbolcunun Trabzonspor’a gelmeye de pozitif baktığı aktarılıyor.

YÖNETİM TEPKİLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Transferde hareketli zamanlar yaşayan Trabzonspor, İngiliz hocanın bu isteğini dikkate alırken, gelebilecek eleştiriler üzerine de titiz çalışıyor. Bir zamanlar bordo-mavili takımda oynayan Olcay Şahan, adı yönetim cephesinde pozitif karşılansa da ortaya çıkabilecek tepkiler üzerine bu futbolcunun transferi konusunda yol haritasını belirleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal