Trabzonspor'da Slovak yıldız futbolcu Marek Hamsik hakkında açıklama yapıldı!

Trabzonspor Slovak yıldızı Marek Hamsik'in sakatlık durumuyla ilgili bordo mavililerden açıklama geldi.

10.03.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-15:36)

Bordo mavililerin Slovak yıldızı Marek Hamsik ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcunun sakatlığına ilişkin olarak yapılan açıklama ise oldukça dikkat çekmiş durumda. Bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar yaşayan futboluyla ilgili resmi açıklama yapıldı.

Kulüpten açıklama geldi

Marek Hamsik'in sağlık durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Sağ baldır kas yaralanması nedeniyle tedavisine devam edilen Marek Hamšík konsultasyon amacıyla Slovakya'ya gitmiştir. Futbolcumuza yarın MR görüntüleme ve diğer değerlendirmeler yapılacaktır.' ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'dan Marek Hamsik'in durumu hakkında açıklama geldi.

Sakatlıklar peşini bırakmıyor

Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ve 20 Süper Lig karşılaşmasına çıkan 34 yaşındaki Slovak futbolcu 21'inci haftada oynana Sivasspor karşılaşmasının 80'inci dakikasında sakatlık geçirmişti. 54 gündür tedavi gören Hamsik, bu zamanda sadece Konyaspor karşılaşmasının 71'inci dakikasında oyuna girerek 19 dakika sahada kaldı. Galatasaray karşılaşmasında riske edilmeyip yedek kulübesinde olan 34 yaşındaki yıldız ikinci devreyede GZT Giresunspor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Kayserispor ve Fenerbahçe karşılaşmaları olmak üzere toplamda 5 karşılaşmada forma giydi.

Sakatlığı dolayısıyla özel tedavi uygulanan ve haftalardır takımdan ayrı çalışan Slovak futbolcu, 19 dakika forma giyebildiğini Konyaspor karşılaşmasından sonra ağrıları arttığı için 19 gün önce ülkesine giderek özel doktoruna tedavi olmuştu. Slovak yıldız dönüşünde birkaç kez idmanlara katılmak istemiş fakat nükseden ağrıları nedeniyle zaman zaman salon çalışmasında bulunmuştu. İyileşme süresi ağır ilerleyen Marek Hamsik son 1 ay içerisinde ikinci kez ülkesine gitmek durumunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal