Fatih Karagümrük'ün kalecisi Emiliano Viviano'dan Trabzonsporlu Marek Hamsik hakkında övgü dolu sözler geldi!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün kalecisi Emiliano Viviano'nun, Trabzonsporlu Marek Hamsik hakkında yaptığı son açıklamalar oldukça dikkat çekti. Kaleci Brescia takımından arkadaşı olan Marek Hamsik hakkındaki açıklamaları ile ilgi çekti.

10.03.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-17:33)

Fatih Karagümrük'ün başarılı eldiveni Viviano dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Viviano'nun Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik ile ilgili açıklamaları ise gündem olmuş durumda. Viviano, bordo mavililerin futbolcusu hakkında önemli ayrıntılara yer verdi.

Futbolcu hakkında önemli bilinmeyenlere değindi

Eski takım arkadaşı hakkında konuşan Viviano, 'Brescia'da birlikte oynadık. Napoli tarafından çağırıldığında Jamaika'da tatildeydik. Bu çok az kişinin bildiği bir olay. Hamsik ile harika bir ilişkim var. O altın gibi bir çocuk. Saha içinde ve saha dışında çok zeki.'

'Hamsik her zaman alçakgönüllüydü. Hâlâ da öyle. Marek bana Napoli taraftarının ve kulübünün onunla çok özel ve çok güçlü bir ilişkisi olduğunu söyledi. Hala Napoli'ye çok yakın hissediyor kendini. 12 yıl sonuçta orada futbol oynadı.'

Viviano, Marek Hamsik hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalya'daki şampiyonluk yarışına da değindi

İtalya Serie A hakkında konuşan başarılı kaleci, 'Napoli, diğer büyük takımlara kıyasla ve harcadığı parayla mucizeler yaratıyor. Olağanüstü sonuçlar alıyor.' ifadelerine yer verdi.

İlk şampiyonluğunu yaşamak üzere

Napoli'den ayrılmasının ardından önce Çin ekibi DL Yifang'a ardından Göteborg'a transfer olan Hamsik, 1 Temmuz'da ise Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşmeye vardı. Trabzonspor şu ana kadar 20'si Süper Lig 4'ü ise UEFA Konferans Ligi Elemeleri olmak üzere 24 karşılaşmaya çıkan 34 yaşındaki futbolcu iki bin 66 dakika sahada kalırken, takımına 2 gol ve 4 asistlik katkıda bulundu. Kariyerinde henüz şampiyonluk kupası bulunmayan Hamsik, bu sezon Trabzonspor ile bunu başarmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal