Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'ye Büyük İlgi!

Gaziantep FK maçını bir asistle tamamlayan Antony Nwakaeme'ye 87.dakikada oyundan çıkarken tribünlerden çok büyük bir sevgi seli geldi.

24.11.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:49)

Süper Lig'de Trabzonspor'un son olarak kendi evinde Gaziantep FK'yı ağırladığı maçta ilgi çeken olaylar yaşandı. Trabzonspor'un, Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ettiği maçta bordo mavililerin yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme ile taraftarlar arasında dikkat çeken anlar yaşandı. Yaşananlar futbol dünyasında ses getirdi

TARAFTARLAR ANTHONY NWAKAEME'Yİ BAĞRINA BASTI

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, Gaziantep FK maçının gizli kahramanlarından birisiydi. Djaniny'nin golünde asit yaparak Trabzonspor kariyerindeki 61. gole (33 gol, 28 asist) katkısı yapan ve toğu her ayağına aldığında tribünleri heyecanlandıran, topu ileride tutup takımını savunmada rahatlatan 32 yaşındaki futbolcuya tribünlerden büyük bir sevgi geldi.
Yıldız futbolcu sergilediği başarılı performansla Gaziantep FK maçında 87. dakikada yerini Serkan Asan'a bıraktı. Anthony Nwakaeme'nin oyundan çıkışı ise adeta bir süperstar gibi oldu. Yıldız futbolcu tribünlerin önünden geçerken taraftarlar tarafından büyük bir sevgi seline uğradı. Nijeryalı yıldız futbolcu, alkışlar ve tezahüratlarla yoluna devaem etti.
Adeta bir süperstar gibi sahayı terk eden Anthony Nwakaeme farklı galibiyetle keyiflerin zirve yaptığı maçın akılda kalan güzel anlarından birisine imza atmış oldu.

ANTHONY NWAKAEME TRABZONSPOR'DA BÜYÜK SES GETİRİYOR

Bordo mavililere 2018 yaz transfer sezonunda İsrail ekibi H. Beer Sheva takımından transfer olan Anthony Nwakaeme, Tranzonspor'a transfer olduğundan beri performansıyla büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu bordo mavililerde Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanma başarılarını elde etti. Yıldız futbolcu takımla yaşadığı zaferlerle dikkatleri üzerine çekerken ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği performansla gerek Süper Lig'de gerek Trabzonspor'da büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal