Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis'ten Fenerbahçe Maçı Öncesi Kritik Karar!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağı maçtan önce Yunan takımın başkanı Evangelos Marinakis'ten kritik kararlar geldi.

24.11.2021-14:12 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:25) Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis'ten Fenerbahçe Maçı Öncesi Kritik Karar!

Süper Lig devlerinden temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos ile deplasmanda çok kritik bir maça çıkacak. Fenerbahçe, Olympiakos ile oynayacağı maçı büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Olympiakos maçından önce iki taraftandan kritik gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'nin kaşılaşacağı Olympiakos'da Yunan ekibinin başkanı Evangelos Marinakis'den maç ile alakalı kritik kararlar geldi. Marinakis'in aldığı kararlar yurt dışında büyük ses getirdi.

OLYMPİAKOS BAŞKANINDAN FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SES GETİREN HAREKET

Olympiakos temsilcimiz Fenerbahçe ile yapacağı ilk mücadeleden deplasmanda 3-0'lık galibiyet ile ayrılmıştı. Yunan temsilcisinde kulübün başkanı Evangelos Marinakis'den maç sonunda İstanbul ile alakalı olarak, 'Kendi şehrimiz' açıklaması çok büyük olay olmuştu. Yunan Başkanın söylediği bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe'de Türk futbolcuların, rövanşı almak için ayrı bir motivasyonla maça hazırlandığı kaydediliyor.
Fenerbahçe'de futbolcular zorlu mücadelede alınacak galibiyetin ardından Avrupa'daki iddialarını güçlendirmek adına zorlu mücadelenin bir hayli kritik olduğunun farkındalar. Fenerbahçe maça yoğun bir şekilde motive olmaya çalışırken, Yunan ekibi Olympiakos Başkanı Marinakis'den dikkat çeken hareketler geldi. Olympiakos Başkanı Marinakis, futbolcularına Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde prim için söz verdiği öğrenildi.

BAŞKANDAN FENERBAHÇE İÇİN PRİM SÖZÜ GELMİŞTİ

Yunan liginde AEK'yı 3-2 mağlup eden Olympiakos'da başkanın maçtan önce takımı ziyaret ederek 'AEK ve Fenerbahçe'yi yenin, primi kapın' dediği aktarılmıştı. Bu anlamda Olympiakoslu futbolcuların zorlu maça çok yoğun bir şekilde motive olduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal