Trabzonspor'da Abdullah Avcı Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularına Uyarılarda Bulundu!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanacak maç öncesi futbolcularıyla konuştu.

03.02.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-11:06)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon fırtına gibi eskiyor. Bordo mavililer son olarak Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig'de şampiyonluk adına çok önemli bir zafer elde etmiş oldu. Önemli bir zafer elde eden takımda Süper Lig'de şampiyon olma yolunda önemli bir avantaj ele geçmiş oldu. Ligde lider konumda bulunan ve rakipleriyle arasında ciddi bir puan farkı bulunan Trabzonspor'un bu başarısı büyük ses getirdi. Trabzonspor lige verilen aranın ardından Kasımpaşa ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Trabzonspor'un, Kasımpaşa ile oynayacağı kritik maç öncesi Abdullah Avcı'dan futbolcularına rakip hakkında kritik uyarılar geldi.

ÖĞRENCİLERİ İLE KONUŞTU

Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçı ile ilgili olarak futbolcularına yaptığı konuşmada, 'Ligde en önemli eşikteyiz. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız gereken maçlar oynayacağız. Sahamızda taraftarımızın desteği ile hem güzel bir oyun oynamak hem de üç puanı alan taraf olmak için de başlama düdüğünden bitişine kadar bütün gücümüzle mücadele etmemiz şart' ifadelerine yer verdi. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yaptığı bu konuşma Trabzonspor camiasında büyük ses getirdi.


HEYECANLA BEKLENİYOR

Lige verilen aranın ardından lider Trabzonspor'un, Kasımpaşa ile oynayacağı maç büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Trabzonsporlu taraftarlar ve Trabzonspor takımı heyecanlı bir şekilde kritik Kasımpaşa maçını beklemeye koyuldu. Bordo mavililer kendi evinde İstanbul ekibi Kasımpaşa ile oynayacağı maçtan mutlaka 3 puanla ayrılarak ligde kayıp almadan yoluna devam etmek istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal