Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür Galatasaray Maçında Yer Almayacak!

Trabzonspor'da Giresunspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün son durumu belli oldu.

20.01.2022-18:17 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-19:41)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da takımda moraller Abdülkadir Ömür'den gelen haberle bozuldu. Yıldız futbolcu Giresunspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşamış ve bu sakatlığı nedeniyle maça devam edememişti. Giresunspor maçında sakatlanan yıldız futbolcunun son durumu ise belli oldu.

TAKIMDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Trabzonspor'un kulüp doktoru Hakan Çelik, Giresunspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür hakkında yaptığı açıklamada 'Dün oynadığımız karşılaşmada sol kasığından sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün bugün çekilen MR'ında sol kasığında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır.' ifadelerine yer verdi.


DERBİDE YOK

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ün yaşadığı sakatlık nedeniyle Galatasaray mücadelesinde kadroda olmayacağı ve sakatlığının en az 2 hafta süreceği aktarıldı.

PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALIYOR

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür bu sezon oynadığı 22 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında önemli rol oynayan futbolcunun, şampiyonluk yolunda çok kritik olan Galatasaray derbisinde yer almayacak olması gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonspor taraftarlarının moralini bozdu. Orta saha pozisyonunda görev alan yıldız futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal