Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme Galatasaray Derbisinde Forma Giyebilecek!

Trabzonspor'un, Süper Lig'de karşılaşacağı Galatasaray derbisi öncesi Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin Koronavirüs tesi negatif çıktı.

20.01.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-15:04)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun yakın zamanda Koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenilmişti. Nijeryalı futbolcudan gelen bu gelişme gerek Trabzonspor takımını gerek Trabzonsporlu taraftarları çok endişelendirmişti. Futbolcunun, Galatasaray ile yapılacak olan derbide oynama durumu da büyük merak konusu haline gelmişti. Bordo mavililerin yıldız futbolcusundan son olarak sevindiren haber geldi.

YILDIZ FUTBOLCUDAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'un, Galatasaray ile karşılaşacağı maçta bordo mavililere sevindiren haber geldi. Bordo mavililerin Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakame'den gelen son haberde Koronavirüs testi pozitif olan futbolcunun son yapılan testinin negatif olduğu aktarıldı.


TAKIMLA ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızının bugün takımla çalışmalara başlayacağı ve Galatasaray derbisinde forma giyeceği öğrenildi. Bordo mavililerde hücum hattının önemli isimlerinden olan Nwakaeme, bu sezon çıktığı 20 karşılaşmada 7 gol atarken 7 kez de asist yaptı. Trabzonspor'un, Süper Lig'de karşılaşacağı Galatasaray derbisi öncesi Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin Koronavirüs tesi negatif çıktı.  Yıldız futbolcu göstermiş olduğu performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonsporlu taraftarların büyük sevgisini kazandı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

Anthony Nwakaeme 2018'in yaz transfer döneminde İsrail ekibi Hapol Beer Sheva'dan, Trabzonspor'a transfer olmuştu. Futbolcu, bordo mavililerde Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal