Trabzonspor Sahasında Denizlispor'u Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak. Maçın ilk 11'leri belli oldu.

16.12.2019-19:10 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-19:05) Trabzonspor Sahasında Denizlispor'u Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak. Sakatlıklarla mücadele eden Trabzonspor’da eksikler takıma döndü. Pereira, Sturridge, Ekuban fizik açığını kapattı, Novak oynayacak duruma geldi ve Sosa’nın cezası sona erdi.

As kadrosundan tek eksiği Abdülkadir Ömür olan Fırtına, Denizli karşısında gövde gösterisi yapmayı hedefliyor. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, mağlup olmaması halinde 5 maçla bu sezon en iyi puan serisini elde edecek.

Bordo-Mavililer, bu akşam Denizlispor karşısında uzun bir aradan sonra ideale yakın kadrosuyla sahada olacak. Bordo Mavililer, Yukatel Denizlispor’u mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

TRABZONSPOR - DENİZLİSPOR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Sturridge, Nwakaeme, Yusuf, Sörloth

Denizlispor: Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Murawski, Aissati, Olcay, Sacko, Barrow, Rodallega

FIRTINANIN KOZU SÖRLOTH

Fırtına’nın en skorer oyuncusu olan Alexander Sörloth bu akşam takımının kozu olacak. Ligde çıktığı son 3 maçta da ağları sarsmayı başaran Norveçli golcü, Denizli’yi de boş geçmek istemiyor. 23 yaşındaki futbolcu, ligde attığı 9 golle krallık yarışının iddialı isimlerinden.

DENİZLİ SON ÜÇ MAÇI KAYBETMEDİ

Ligin inişli çıkışlı ekiplerinden Denizlispor son dönemde yükselişe geçti. Yeşil-Siyahlılar, son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, 7 puan topladı. Horozlar, çıkışını Trabzonspor karşısında da sürdürmeyi ve üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal