Trabzonspor Muhammet Demir'i İstiyor!

Önümüzdeki sezon öncesinde forvet hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın önerisiyle eski oyuncusu Muhammet Demir'e yöneldi.

18.07.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 18.07.2021-17:04)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Teknik  Direktör Abdullah Avcı, forvet bölgesindeki rotasyon için yönetime eski Trabzosnporlu oyuncu Muhammet Demir'in ismini önerdi.

Önümüzdeki sezon öncesinde kadrosuna Marek Hamsik, Fode Koita, Gervinho ve Bruno Peres gibi isimleri dahil ederek tüm dikatleri üzerine çeken Trabzonspor, forvet hattına yapacağı takviyeler ile birlikte önümüzdeki sezon bu bölgede problem yaşamak istemiyor.

29 yaşındaki tecrübeli golcü 2015-2016 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'dan 2.75 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu. Bordo mavili takımdan 2017-2018 sezonunda bedelsiz bir şekilde ayrılan Muhammet Demir,  25 karşılaşmada bordo mavili formayı terleterken bu karşılaşmalarda 5 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayabilmişti.

Geçtiğimiz sezon 34 karşılaşmada Gaizantep FK forması giyen golcü oyuncu 17 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Gaziantep FK forması ile kiralık olarak geçirdiği süre sona eren Muhammet Demir, Medipol Başakşehir kulübüne sezonun sona ermesi ile birlikte geri dönmüştü.

Medipol Başakşehir ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Muhammet Demir, Trabzonspor'a geri dönmeyi çok isterken aynı zamanda Medipol Başakşehir'de süre almak istemiyor.

Muhammet Demir'in yoğun ısrarları sonrasında Trabzonspor ve Medipol Başakşehir arasındaki yoğun pazarlıklar devam ederken aynı zamanda Muhammet Demir, turuncu lacivertli kulübe alacaklarının bonservis ücretinden düşülmesini talep ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal