Trabzonspor Mertens’i gözüne kestirdi! Mertens Trabzonspor’a gelecek mi? Son şampiyonun hedefinde Belçikalı yıldız var

Geçtiğimiz Cumartesi günü Süper Kupa’yı müzesine götüren Trabzonspor’da trasnfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavili takımın Napoli’den ayrılan Dries Mertens’i gözüne kestirdiği iddia edildi. Alınan son bilgilere göre son şampiyonun hedefinde Belçikalı yıldız var. Peki Mertens Trabzonspor’a gelecek mi? İşte detaylar...

01.08.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-14:57)

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezonun gala karşılaşması olan Süper Kupa finalinde Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. Süper Kupa’yı kazanmanın sevincini yaşayan bordo mavililerde yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Takıma yıldız bir ismi dahil etmek isteyen Karadeniz ekibinde transfer listesinin ilk sırasında Napoli’den ayrılan Dries Mertens olduğu iddia edildi. Peki Mertens Trabzonspor’a gelecek mi?

Mertens Trabzonspor’a gelecek mi?

İtalya spor basınının iddiasına göre Trabzonspor, Salernitana ve Antwerp’in de listesinde olan 35 yaşındaki Belçikalı forvet oyuncusu Dries Mertens’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Napoli ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran yıldız oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Trabzonspor’a  evet diyebileceği düşünülüyor. 

Mertens Trabzonspor

Takım arkadaşı devreye girdi

Dries Mertens’i kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da yıldız oyuncunun Napoli’den eski arkadaşı Marek Hamsik’in de Mertens’i ikna etmek adına devreye sokulacağı ifade ediliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ise Mertens haberleri konusunda ‘’Mertens kariyeri ve oyunculuğuyla çok büyük bir oyuncu. Bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir bir oyuncu gibi gözükmüyor" demişti.

Napoli ile geçen sezon 37 maçta forma giyen Dries Mertens, bu maçlarda 13 gol atarken 2 de asist yapmıştı. Yıldız oyuncu Napoli tarihinin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal