Serdar Dursun Schalke’ye transfer olacak mı? Schalke’nin yeni hedefi Serdar Dursun mu? Serdar Dursun’a Almanya’dan talip çıktı

Fenerbahçe’de hazırlık maçlarında ilk 11’de yer almayan Serdar Dursuna Almanya’dan talip çıktığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Bundesliga’nın yeni takımlarından Schalke Serdar Dursun için harekete geçti. Peki Serdar Dursun Schalke’ye transfer olacak mı? Schalke’nin yeni hedefi Serdar Dursun mu? İşte konu hakkında merak edilenler...

01.08.2022-14:05 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-14:05)

Yeni sezon öncesinde artık son hazırlıklarını yapan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un son zamanlarda ilk 11’de yer vermediği milli oyuncu Serdar Dursun’un takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Joshua King ve Joao Pedro transferleriyle gözden düşen milli santrafora Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke’nin talip olduğu iddia edildi. Alınan bilgilere göre Bundesliga’nın yeni takımlarından Schalke Serdar Dursun için harekete geçti. Peki Serdar Dursun Schalke’ye transfer olacak mı? Schalke’nin yeni hedefi Serdar Dursun mu? 

Serdar Dursun Schalke’ye transfer olacak mı?

Fenerbahçe ile geçen sezon başarılı bir performans gösteren 30 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Dursun, sarı lacivertlilerin yeni sezon kapsamında yaptığı hazırlık karşılaşmalarında ilk 11’e girmekte zorlanıyor. Milli oyuncunun Jorge Jesus’un gözünden düştüğü ve bu nedenle de takım arayışlarına başladığı ifade ediliyor.

Serdar Dursun Schalke

NTV Spor’un iddiasına göre Bundesliga’ya bu sezon yeniden yükselen Schalke Serdar Dursun için Fenerbahçe’ye resmi bir teklif sunma hazırlığı içerisinde. Sarı lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncu için ne kadarlık bir bonservis talep edeceği henüz bilinmiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal