Victor Nelsson Sevilla’ya transfer olacak mı? Nelsson Sevilla’ya mı transfer olmak istiyor? Sevilla Marcao’nun ardından partneri Nelsson’u da istiyor

La Liga ekiplerinden Sevilla, daha önce kadrosuna kattığı Marcao’nun ardından oyuncunun Galatasaray’daki partneri Victor Nelsson’u da istiyor. İspanyolların Sportif Direktörü Monchi Galatasaray ile temaslara başladı. Peki Victor Nelsson Sevilla’ya transfer olacak mı? Nelsson Sevilla’ya mı transfer olmak istiyor? İşte haberin merak edilenleri...

31.07.2022-18:42 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-18:42)

İspanya La Liga’nın güçlü takımlarından Sevilla, haftalardır peşinde olduğu Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao’yu 15 milyon euro karşılığında Galatasaray’dan transfer etmişti. Marcao’yu kaybeden Galatasaray’a ise Victor Nelsson’dan da kötü haber geldi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi’nin sarı kırmızılıların Danimarkalı başarılı stoperi için de harekete geçtiği iddia edildi. Sarı kırmızılı taraftarlar ise bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. Peki Victor Nelsson Sevilla’ya transfer olacak mı? Nelsson Sevilla’ya mı transfer olmak istiyor?

Victor Nelsson Sevilla’ya transfer olacak mı?

Geçen sezonun başında Danimarka’nın Kopenhag takımından Galatasaray’a transfer olan Victor Nelsson, kötü geçen sezonun ön plana çıkan ve takdir edilen isimlerinden birisiydi. Özellikle UEFA Avrupa Ligi’ndeki başarının önemli pay sahiplerinden olan 23 yaşındaki İskandinav stoper bu başarısıyla Avrupa’nın önemli takımlarının dikkatini çekmişti. 

Victor Nelsson Sevilla

Victor Nelsson’un son talibinin ise daha önce Marcao’yu transfer eden Sevilla olduğu öğrenildi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi’nin sarı kırmızılıların Danimarkalı başarılı stoperi için de harekete geçtiği ve sarı kırmızılılarla görüşmeler başladığı ifade ediliyor. Galatasaray ise Nelsson transferi için Sevilla’dan oyuncunun serbest kalma bedeli olan 25 milyon euro’yu istiyor.

Geçen sezon Galatasaray ile 45 maçta forma giyen Victor Nelsson, bu maçlardaki tek golünü 3-2 kazanılan Göztepe karşısında kaydetmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal