Arthur Masuaku kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın yeni transferi Arthur Masuaku hangi bölgelerde oynuyor?

Beşiktaş’ın prensipte anlaştığı West Ham United’ın sol bek oyuncusu Arthur Masuaku’nun bu hafta içerisinde İstanbul’da olacağı tahmin ediliyor. Peki Arthur Masuaku kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın yeni transferi Arthur Masuaku hangi bölgelerde oynuyor? Soruların yanıtı haberimizde...

01.08.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-13:55)

Genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı İskoç ekibi Rangers’a satan Beşiktaş’ta sol bek transferi konusunda West Ham United’ın sol bek oyuncusu Arthur Masuaku ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Bu hafta içerisinde İstanbul’da olması beklenen Demokratik Kongolu futbolcunun hayatı ve futbolculuk kariyeri hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Peki  Arthur Masuaku kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın yeni transferi Arthur Masuaku hangi bölgelerde oynuyor?

Arthur Masuaku kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Arthur Masuaku 7 Kasım 1993 tarihinde Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine ilk olarka Fransa’nın Valenciennes takımıyla giriş yapan 29 yaşındaki futbolcu, daha sonra Olympiakos takımına transfer oldu.

Masuaku kimdir

Sakatlıklarla çok uğraşan Masuaku, kariyeri boyunca 323 gün sakat kalmıştır. Sol bek oyuncusu İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United’ın formasını giymeye devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal