Trabzonspor Gaziantep FK maçı ertelenecek mi? TS - Gaziantep maçı sis yüzünden ertelenir mi?

Süper Lig'in 32.haftasında gerçekleşecek olan Gaziantep-Trabzonspor karşılaşması hakkında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklama yapıldı. 8 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan karşılaşmayı bekleyen taraftarlar, Trabzon'da görülen sisten ötürü Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor. Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ertelenecek mi? Trabzonspor-Gaziantep FK karşılaşmasının sis yüzünden ertelenip ertelenmeyeceği tartışılıyor.

07.04.2022-22:25 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-22:25) Trabzonspor Gaziantep FK maçı ertelenecek mi? TS - Gaziantep maçı sis yüzünden ertelenir mi?

Trabzon'da görülen yoğun sisten ötürü Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ertelenip ertelenmeyeceği gündemdeki yerini aldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada Gaziantep-Trabzonspor maçının ertelendiği aktarıldı. Bunun üzerineyse her iki takımın taraftarları da maçın ne zamana ertelendiğini merak etmeye başladı.

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zamana ertelendi?

Süper Lig'in 32. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Gaziantep maçının ertelenmesi üzerine maçın ne zaman gerçekleşeceği merak edilmeye başlandı. TFF'den gelen açıklama doğrultusunda 8 Nisan Cuma günü oynanması planlanan maçın ertesi güne yani 9 Nisan Cumartesi gününe ertelendiği aktarıldı. Maç saatinde ise herhangi bir değişlik yapılmadı.

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zamana ertelendi?

Trabzonspor-Gaziantep FK karşılaşması 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

Sis engeli

Trabzon'da görülen yoğun sisten dolayı bordo-mavili takımı, Gaziantep'e götürecek olan uçağın havalimanına iniş yapamadığı için yolculuk saati ertelendi. Planlanan saatte gerçekleştirilemeyen uçuş sonrasında ise maç tarihinin ertelendiği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal