Galatasaray'da Domenec Torrent, Yunus Akgün ve Emre Akbaba'yı önümüzdeki sezonda kadrosunda görmek istediğini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, kiralık olarak Süper Lig ekiplerinde forma giyen Yunus Akgün ve Emre Akbaba'yı önümüzdeki sezonda takımında görmek istediğini açıkladı.

07.04.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-17:01) Galatasaray'da Domenec Torrent, Yunus Akgün ve Emre Akbaba'yı önümüzdeki sezonda kadrosunda görmek istediğini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Domenec Torrent, HaberTürk'e yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. İspanyol teknik adam kiralık olarak Alanyaspor ve Adana Demirspor'da forma giyen Yunus Akgün ve Emre Akbaba ile ilgili olarak söylediği sözlerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Torrent'den Emre Akbaba ve Yunus Akgün sözleri

Domenec Torrent, önümüzdeki sezonun kadro planlaması ile ilgili düşüncelerinde Yunus Akgün ve Emre Akbaba'nın önemli bir rol oynadığını söyledi. Kiralık sözleşmelerinin sona ermesiyle birlikte iki futbolcusunu da kadrosunda görmeyi istediğini belirtti.


Sarı kırmızılılarda Domenec Torrent, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öncelikle yeni sezonda önemli oyuncularımız Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ü geri getirmek istiyoruz. İkisi de Galatasaray'ın oyuncusu olduğu için rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Önümüzdeki sene daha fazla Türk oyuncuyla oynamamız gerekecek. Ben futbol hayatımda 3 şeye önem veririm. Birincisi genç oyunculara bakmak. Bizim A takıma çıkacak oyuncumuz yoksa o zaman transfer isterim. Eğer genç ve Türkler'den istediğimiz özelliklere sahip oyuncu bulamazsak 3-4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Ama hepsi fark yaratacak oyuncular olmalı. Aklımızdaki fikir bu. Bakalım yapabilecek miyiz?' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal