Tomas: 'Fenerbahçe'nin Kadrosu Uygun Değil'

Stjepan Tomas, ismi Fenerbahçe ile geçen yakın arkadaşı Nenad Bjelica hakkında açıklamalarda bulundu.

04.05.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-11:36) Tomas: 'Fenerbahçe'nin Kadrosu Uygun Değil'

Bir zamanlar Fenerbahçe ve Galatasaray'da da görev yapıp şampiyonluklar yaşayan Tomas, Fenerbahçe'nin toplantı halinde olduğu Hırvat teknik direktör Bjelica ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Stjepan Tomas, "Topun daha fazla kendisinde kalmasını seven, pas oyunundaki formasyonlar üzerine kafa yoran bir hoca ve tabii hücumda da yetenekli oyuncularla oynamayı tercih ediyor." şeklinde konuştu.

'TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLMAK ZOR'

"Dinamo Zagreb’deki döneminde son derece geniş bir takıma sahipti. Özellikle hücum hattında son derece üretken ve fark yaratabilecek oyunculara sahipti. Hatta forvette benzer seviyede 3 farklı alternatifi vardı" şeklinde dile getiren Tomas, "Dinamo Zagreb ve Fenerbahçe’yi kıyaslamak elbette doğru olmaz. Dediğim Zagreb’de elinde kaliteli bir kadro ve saha içine odaklanabileceği baskısız bir ortam vardı. Ancak Türkiye’de başarılı olmak daha zor. Medya ve taraftar baskısının yanı sıra camia beklentisi bir teknik adamın başarısında veya başarısızlığında en büyük etkenler." dedi.

'FENERBAHÇE'NİN KADROSU YETERSİZ'

Fenerbahçe'nin var olan kadrosunun Bjelica için yeterli olmayacağını belirten Tomas, "Fenerbahçe'nin kadrosu yetersiz ama gereken transferler yapılırsa başarılı olabilir. Geride kalan sezon Fenerbahçe için iyi geçmedi. Yeniden bir yapılanma içerisine girilmesi gerekiyor gibi duruyor." açıklamasında bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal