TOKİ ucuz konut projesinde önemli değişiklik: 19 Eylül’den itibaren yapılacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin şu ana kadar ki en büyük sosyal konut projesinde önemli bir değişiklik yapıldı. Konut projesine yapılacak olan başvurular yoğunluğa neden olmaması için kademeli olarak yapılırken, 19 Eylül’den itibaren herhangi bir sınır olmadan yapılabilecek. İşte detaylar...

18.09.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 18.09.2022-15:35) TOKİ ucuz konut projesinde önemli değişiklik: 19 Eylül’den itibaren yapılacak

TOKİ tarafından Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin şu ana kadar ki en büyük sosyal konut projesinde önemli bir değişiklik yapıldı. 14 Eylül 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlanan ucuz konut başvurularının yoğunluğa sebebiyet vermemesi için bugüne kadar başvurular kademeli olarak gerçekleştiriliyordu. Fakat başvuruların 19 Eylül’den itibaren herhangi bir sınır olmadan yapılabileceği öğrenildi.

Kimlik numarasının son rakamına dikkat edin

E-Devlet üzerinden yapılacak olan sosyal konut projesi başvurularının yoğunluğa sebep olmaması adına bugüne kadar başvurular kademeli olarak gerçekleştiriliyordu. 19 Eylül 2022 tarihinden itibaren başvuru yapacak olan vatandaşlar T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre başvurularını yapabilecek. 

TOKİ ucuz konut

Bugün başvuru yapacak olanların T.C. kimlik numarasının son hanesinin 8 olması gerekiyor.

Konut tipi 2+1 ve 3+1 ayrımı olmadan, proje bazında başvuru yapılacak. Hak sahiplerinin konut tipleri, ihale yapıldıktan sonra kura ile belirlenecek.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal