Token satışında rekor kırdı: Gamestop, 76,9 milyon dolarlık gelir elde etti

Oyun ve e-spor devi GameStop, IMX token satışından 76,9 milyon dolarlık bir nakit akışı artışı elde ettiğini açıkladı. Şubat ayında GameStop, Immutable ile yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak kendisine verilen IMX tokenlarını sattı ve 76.9 milyon dolar gelir elde etti.

02.06.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-11:38) Token satışında rekor kırdı: Gamestop, 76,9 milyon dolarlık gelir elde etti

Kripto para sektörünün tüm dünyada hızla gelişim kaydetmesi ile birlikte birçok büyük şirket bu alandaki çalışmalara odaklanmış durumda. Durum  böyleyken birçok şirket bu alandan önemli derecede gerilerler elde etmeye devam ediyor. Bu şirketler arasında oyun ve e-spor devi GameStop da yerini aldı. GameStop, ilk çeyrekte dijital varlık satışlarından elde edilen geliri yayımladı.

76,9 milyon dolar gelir elde ettiler

Oyun ve e-spor devi GameStop, IMX token satışından 76,9 milyon dolarlık bir nakit akışı artışı elde ettiğini duyurdu. Şubat ayında GameStop, Immutable ile yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak kendisine verilen IMX tokenlarını sattı ve 76.9 milyon dolar gelir elde etti. Yani genel olarak şirket 236,3 milyon dolarlık çeyrek için negatif nakit akışı bildirdi.

İlk çeyrek gelirlerinin açıklandığı toplantıda konuşan CEO Matt Furlong, cüzdanın Chrome uygulama mağazasından önemli indirmeler gördüğünü söyledi. Bunun yanında CEO konuşmasında şu şekilde açıklamada bulundu;

'Dijital varlıkların, oyunun geleceğinin özü olduğuna kesinlikle inanıyoruz.' dedi.

NFT pazarına açılacaklar

GameStop ayrıca, dijital varlık cüzdanının son lansmanını desteklemek için devam eden adımları ve 2. çeyrekte NFT pazarını açma niyetini de olduğunu da dile getirdi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal