Mancium token'dan piyasaları hareketlendirecek adım; 5 milyon token'ı yakacak

Ön satış tüm fazlarında başarılı bir satış süreci geçiren mancium token listeleme öncesi aldığı kararla 5 milyon tokenı yakıyor.

02.04.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-14:55) Mancium token'dan piyasaları hareketlendirecek adım; 5 milyon token'ı yakacak

Türkiye'nin öncü oyun girişimlerinden biri olan Manc Games piyasa sürdüğü mancium tokenla kripto para piyasasında başarılı bir süreç geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Bitci'de son ön satış sürecine giren mancium ekibi aldığı kararla adeta piyasaları hareketlendirecek bir adım atmış olacak.

Mancium token'ın son ön satışı Bitci'de devam ediyor

Başarlı bir ön satış süreci geçiren mancium token çoktan binlerce cüzdan sahibine ulaşmış durumda. Ürettiği oyunlarla sıkca kendinden bahsettirmeyi başaran ve milyonlarca indirmeye ulaşan manc games, mancium token'la yatırımcılar ekosistemine katmak ve mobil oyun pazarındaki çıkışını hızlandırmak istiyor. Ön satış son turuna Türkiye'nin öncü yatırım platformalarından biri olan Bitci'de devam eden mancium token bu satış fazında da oldukça yoğun bir ilgili görüyor.

5 milyon mancium token yakılacak

Birçok token projesinin uyguladığı bir strateji olan token yakma işlemini mancium da uygulanacak. Manc Games'dan yapılan açıklamaya göre ön satış fazında satılmayacağı ön görülen 5 milyon token 3 Nisan Pazar günü saat 15'de yakılacak. Böylece Bitci'de satışa sunulan 8 milyonluk arz 4 milyona düşecekken 100 milyon olan toplam hacim ise 95 milyona inecek. Bu hareketle birlikte manciuma olan ilginin hızlanacağı düşünülüyor.

Mancium token

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal