Togg’dan hisselerle ilgili önemli açıklama: Dolandırıcılara itibar etmeyin

Yerli otomobil Togg, sağladığı büyük başarıyla dolandırıcıların yeni planlarına alet oldu. Togg resmi sosyal medya hesabından konu hakkında bir uyarı mesajı yayınlanırken, "Togg hisselerine yatırım yapın' ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır, dolandırıcılara itibar etmeyin" ifadeleri kullanıldı.

12.05.2023-10:54 - (Son Güncelleme: 12.05.2023-17:29)

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil Togg, daha piyasaya sürülmeden önce dolandırıcıların gözdesi olmuştu. Sahtekarlar bu kez Togg üzerinden  ''hisse senedi yatırımı'' ve ''Togg'a ulaşma vaadi'' dolandırıcılıklarını yapmaya başladı. Konu hakkında Togg resmi sosyal medya hesabından bir açıklama geldi.

Dolandırıcılara itibar etmeyin

Sipariş döneminde de dolandırıcılık yöntemlerine karşı açıklamalar yapan Togg, Twitter hesabı üzerinden 'dolandırıcılara itibar etmeyin' mesajı yayınladı.

Togg sahte hisse

Açıklamada, ''Togg hissesi satın alın, Togg hisselerine yatırım yapın, Togg yatırım için platform açıyor, Togg kazanma şansı yakalayın' başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanlar çeşitli sosyal medya kanallarında paylaşılmaktadır. Bu tür paylaşımlar dolandırıcılık amaçlı olup kullanıcılarımızın resmi kanallarımız dışındaki paylaşımlara itibar etmemelerini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi. (İnternethaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal