TOGG dünyanın her yerinde gidebiliyor: O ülkede de test edildi

Yerli otomobil TOGG’un testleri Türkiye’nin dışında bir çok dünya ülkesinde de yapılmaya başlandı. Zorlu hava koşullarında yapılan testleri başarıyla geçen TOGG Arjantin’de de test edildi. Ayrıntılar haberimizde...

15.09.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 15.09.2022-12:50)

Türkiye’nin yıllardır yolunu gözlediği yerli otomobil TOGG, 2023 yılının ilk aylarında bantlardan inerek yollarda görülmeye başlayacak. Tasarım ve donanım açısında Elon Musk’ın Tesla modellerine kafa tutabilecek kapasiteye sahip olan yerli otomobil TOGG’un testleri Türkiye’nin dışında bir çok dünya ülkesinde de yapılmaya başlandı. Zorlu hava koşullarında yapılan testleri başarıyla geçen TOGG Arjantin’de de test edildi.

TOGG Arjantin

Dünyanın her yerinde gidebiliyor

TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, aracın Arjantin’de test edildiği bilgisi paylaşıldı. TOGG’un hesabından yapılan paylaşımda şu sözler yer aldı:

‘’Karda, kışta, çamurda, gerekirse dünyanın öbür ucunda sözümüzün arkasındayız. Togg Akıllı Cihazımızı Güney Kutbu'na en yakın noktaya, kış testlerinin devamı için Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine Turkish Cargo ile taşıdık!"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal