TMSF’den lüks araç ihalesi uyarısı: 19 otomobil satışa sunulacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 22 Şubat günü yapılması planlanan lüks otomobil ihalesi konusunda, aracılık yapacağını söyleyen dolandırıcılara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

09.02.2024-11:24 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-17:39)

Lüks araç ihalesi düzenleyecek olan TMSF, kendi logosunu ve adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşılık vatandaşlara uyarı niteliğinde bir açıklamada bulundu. 

TMSF, kamu kurumu olarak yaptığı satışların ilgili mevzuata uygun ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, bu satış işlemlerine aracılık edemeyeceğini vurguladı. Kurum, geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı ihalelerin, içinde lüks araçların da bulunduğu, ihale şartnamesine uygun herkesin katılımına açık olduğunu ifade ederek, tüm ihale bilgilerine ulaşmak için kurumun resmi internet adresi olan tmsf.org.tr adresinin kullanabileceğini açıkladı.

TMSF otomobil

19 lüks otomobil satışa sunulacak

AA’da yer alan habere göre; TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "çantacı, aracı, komisyoncu" gibi isimlerle tanımlanan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanarak, duyurusu yapılmadan çok düşük bedellere araç almanın mümkün olmadığı belirtildi. 22 Şubat tarihinde saat 10.00’da TMSF binasında düzenlenecek olan ihalede, başta Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover olmak üzere çeşitli marka ve modelde 19 aracın satışa çıkarılacağı ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal