İstanbul'da acı kayıp: Metrobüs kazasında sürücü hayatını kaybetti!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan sürücünün hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi. Arızalanan metrobüse müdahale sırasında karşı yönden gelen bir başka metrobüsün çarpması sonucu ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

09.02.2024-11:06 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-16:27)

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşanan metrobüs kazasında, arızalanan metrobüsü kontrol etmek için inen sürücüye karşı yönden gelen başka bir metrobüs çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın detaylarına göre, Büyükçekmece istikametinde seyreden bir metrobüs Haramidere'de arıza yaşadı. Sürücü, aracını kontrol etmek için aşağıya indiği sırada karşı yönden gelen başka bir metrobüsle çarpıştı. 

Soruşturma devam ediyor

Kazada ağır yaralanan sürücü, sağlık ekiplerince Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın detayları ve sorumlularının belirlenmesi için yetkililer çalışmalarını sürdürüyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal