TikTok'ta hangi saatlerde video atılmalı? En iyi Tiktok keşfete düşme saatleri 2022

2022 yılının en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarından birisi olan TikTok’ta en iyi keşfete düşme saatleri bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Peki TikTok'ta hangi saatlerde video atılmalı? Konu hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

23.03.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:23) TikTok'ta hangi saatlerde video atılmalı? En iyi Tiktok keşfete düşme saatleri 2022

Sosyal medya uygulamaları arasında son yılların en hızlı çıkış yapan uygulaması olarak gösterilen TikTok’ta milyonlarca kullanıcı bulunuyor. Her saniye binlerce videonun paylaşıldığı bu uygulamada kendi videolarının keşfet kısmında görülmesini isteyen kullanıcılar TikTok’un en iyi keşfete düşme saatlerini öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.

TikTok'ta hangi saatlerde video atılmalı?

TikTok’ta paylaştığı videoların keşfette görünmesini sağlamak amacıyla en iyi keşfet saatlerini merak ediyor. İşte merak edenler için TikTok en iyi keşfet saatleri:

Sabah için Tiktok keşfet saatleri: 09:00 - 10:00 arası

Öğlen için Tiktok keşfet saatleri: 14:00 - 16:00 arası

Akşam için Tiktok keşfet saatleri: 19:00 - 21:00 arası

Gece için Tiktok keşfet saatleri: 23:00 - 01:00 arası

TikTok en iyi keşfete düşme saatleri 2022

TikTok’ta yukarıda belirtilen saatlerde video atılması tek başına yeterli olmamaktadır. Bununla birlikte bazı püf noktalar bulunmaktadır. İlk olarak videonun hitap edeceği izleyicilerin tanınması önemlidir. Bunun için takip listesinin, beğenilerin ve video yorumların analiz edilmesi faydalı olacaktır.

TikTok’ta keşfete düşmek için bir diğer püf nokta ise diğer kullanıcılarla çeşitli konularda işbirliği yapılabilir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken noktalar ise işbirliği yapılacak kişilerle ortak konuların olmasıdır.

Popüler olan etiketlerle alakalı yarışmalara katılmak da keşfete düşmek için kullanılabilecek yollardan birisidir. Bu yöntem yeni video konuları bulunmasına da yardımcı olacaktır.

Düzenli olarak içerik paylaşma keşfete düşmenin belki de en önemli kısmıdır. Düzenli içerik paylaşımı yapan kişiler takipçileri için daha ilgi çekici olacaktır.

TikTok’un dışında diğer sosyal medya uygulamalarını kullanmak keşfete düşmek için önemlidir. Takipçi ve izleme kazanmak için bu yöntemin kullanılması şarttır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal