Far Cry 6 ücretsiz nasıl indirilir?

Geçtiğimiz yıl çıkarılan Far Cry 6 oyunu hafta sonu için ücretsiz olarak indirme etkinliğini başlattı. Peki, Far Cry 6 ücretsiz nasıl indirilir? İşte, Far Cry 6 oyunu ücretsiz indirme yolları..

23.03.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:20) Far Cry 6 ücretsiz nasıl indirilir?

Ubisoft ile Stranger Things arasında yapılan iş birliği çerçevesinde geçtiğimiz yıldan beri oyun severler tarafından takip edilen Far Cry 6'nın hafta sonu ücretsiz indirme etkinli başlatıldı.

2021 yılı içinde çıkarılan, grafikleri ve oynama mekaniklerinden dolayı oyunculardan çok fazla olumlu dönüş alan  Far Cry 6, oyunu aynı başarıyı hikaye tarafında gösterememişti. Far Cry 3’ten bu güne kadar geliştirilen oyunda yeni kimlik değişimi yaşanması beklenirken Breaking Bad dizisinden tanınan Giancarlo Esposito ile onun bol aksiyon içeren hikayesi oyuncuların beğenini tekrar kazandırdı.

Far Cry 6 Ücretsiz indir

Ubisoft tarafından geçtiğimiz hafta yapılan bir açıklamada oyun sisteminin siber saldırıya uğradığı gerekçe gösterilerek şifre değişikliğine gidildiği bildirildi. Başlatılan şifre değiştirme uygulaması sonrasında, bir kaç saat önce yeni bir açıklama yapan Ubisoft, Stranger Things ile bir iş birliğine girdiklerini ve bu kapsamda Far Cry 6 oyunu için hafta sunulan özel ücretsiz indirme etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini duyurdu.

Bu çerçevede Far Cry 6 oyunu 24 Mart ile 27 Mart tarihleri arasında Epic Games Store ve Ubisoft Store platformlarında ücretsiz olarak indirilecek ve oyun Xbox Series X|S, Xbox One'nin yanı sıra PS5, PS4'den oynanabilecek. Oyunseverler ayrıca oyun Ubisoft+, Stadia ve Amazon Luna'dan da oyuncuların karşısına çıkacak.

Far Cry 6 Ücretsiz indir

Far Cry 6 ücretsiz nasıl indirilir?

Far Cry 6 oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilmek için adı geçen platformlardan birine kayıt olmanız gerekecek. Oyunun satın alma sayfasına giriş yaptıktan sonra ücretsiz oynama kampanyası başlamış olduğu için oyunu indirebilmeniz için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Oyunseverler 28 Mart tarihinden itibaren ise oyunu oynayabilmesi için satın alma işlemini gerçekleştirmeleri gerekecek.

Far Cry 6 oyunun ücretsiz olmasına ilişkin başlatılan kampanya ile birlikte oyunun hikayesine daha sonra da devam edilebilmesi için önemli fırsatlar da sunuldu. Bu fırsatlar ise şöyle sıralandı:

- PlayStation: 23 Mart ile 30 Mart arasında standart ve Gold sürüm için yüzde 50 indirim, Season Pass için ise yüzde 35 indirim fırsatı.

- Xbox: 24 Mart ile 28 Mart arasında oyunun tüm sürümlerinde yüzde 50 indirim yapılacak ve aynı zamanda Season Pass da yüzde 35 indirimli verilecek.

- Ubisoft Store: Mart ayı bitimine kadar 'Bahar İndirimi' çerçevesinde yüzde 50’ye varan bir indirim uygulanacak.

- Epic Games Store: Oyunun standart ve Gold sürümlerinin yanı sıra Deluxe ve Ultimate sürümleri için yüzde 50 indirim uygulanacak. Season Pass için de bir yüzde 35 indirim söz konusu olacak. 

- Stadia: 24 Mart ile 31 arasında oyunun standart ve Gold sürümleri ile birlikte Ultimate sürümü de yüzde 50 indirimli olacak. Season Pass için yine bir yüzde 35 indirim sunulacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal