Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?

Zamanla lavabonuzda biriken tortular ve kalıntılar lavabonuzun boru ve kanallarını tıkamaktadır. Lavabo tıkanıklığına artık son! Lavabonuzun tıkanıklığını açmak için bu yöntemi deneyin. Tıkanan lavabo nasıl açılır? Kolay lavabo açma yöntemi nedir?

27.02.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-09:40) Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?

Sadece ev yapımı doğal ürünlerle bu soruna çözüm bulmak mümkün! Lavabo suyunuz yavaş yavaş akıyorsa ve boşalırken tuhaf sesler geliyorsa lavabonuz tıkanmış demektir. Yağ, kir, organik atıklar, yemek artıkları sebebiyle lavabo giderleri hızla tıkanmaktadır. Peki tıkanan lavabo nasıl açılır? Sirke, karbonat, tuz ve sıcak su ile kolayca giderlerinizi açabilirsiniz. İşte detaylar...

TUZ VE KARBONAT KARIŞIMI

Karbonat ve tuzu karıştırıp lavaboya dökün. Ardından üzerine sirke dökün köpürmeye başlayacaktır. Sonra sıcak su dökün ve iyice açılmasını bekleyin.

MARKETLERDEKİ KİMYASALLAR ZARAR VERİYOR

Tıkalı lavaboları açmak için pek çok farklı yönteme başvurabilirsiniz. Lavabo açıcı olarak satılan kimyasal ürünler ise içerikleri yüzünden tesisata oldukça zarar verdiği için çok fazla tavsiye edilmemektedir. Çünkü o ürünleri sık kullanmak tesisatta kalıcı ve kötü hasarlar meydana çıkarıyor.

Her şeyde olduğu gibi lavabo açmak için de yine en güzeli doğal yöntemlerden yararlanmaktır. İşte bu yöntemlerle tıkalı lavabolarınızdan kurtulacaksınız!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal