Thomas Markle, Meghan Markle ve Prens Harry Hakkında Konuştu

Thomas Markle, kızı Meghan Markle ve damadı Prens Harry’nin Oprah'a verdiği röportajı ardından açıklama yaptı. Thomas Markle, yaptığı açıklamada damadıyla kızını topa tuttu.

10.03.2021-12:45 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-12:45) Thomas Markle, Meghan Markle ve Prens Harry Hakkında Konuştu

Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Prens Harry, Amerikalı eşi Meghan Markle ile Oprah Winfrey'ye röportaj verdi. Söz konusu röportaj tüm dünyada büyük ses getirirken Meghan Markle’nin babası Thomas Markle’nin açıklaması dikkat çekti.

Thomas Markle, kızı Meghan Markle’nin ırkçılık iddialarının abartı olduğunu dile getirdi. Thomas Markle, kraliyet ailesinin ve Britanyalıların ırkçı olmadıklarını vurgulayarak damadı Prens Harry’nin gençliğinde Nazi üniformasıyla ya da orjivari hallerde yakalandığını hatırlattı.

76 yaşındaki Thomas Markle, ‘Oprah'a anlattıkları hikayelerle aşırıya kaçtılar, Kraliçe ile Philip'in yaşını düşünerek beklemeliydiler’ ifadelerini kullandı. 

‘KRALİYET AİLESİNİN IRKÇI OLDUĞUNU SANMIYORUM’

Thomas Markle, Kraliyet ailesinin bebeğinin ten renginin ne kadar koyu olacağını sormasından rahatsız olduğunu dile getiren Meghan Markle için şunları söyledi: ‘Bebeğin rengiyle, ne kadar koyu olacağıyla ilgili tüm bu mesele, saçmalığın dik alası. Tahminim ve umudum, bunun herhangi birinin ahmakça sorusundan ibaret olması. Britanya kraliyet ailesinin ve halkının ırkçı olduğunu sanmıyorum’

NE OLMUŞTU?

İkinci evliliğini Aralık 1979'da siyahi Doria Ragland ile yapan ve 1987 yılında boşanan Thomas Markle, bu evliliğinden dünyaya gelen Meghan hakkında ‘Ben olmasam bir hiçti, düşes olduysa benim sayemde’ demişti.

Thomas Markle, magazincilere para karşılığında fotoğraflar çektirdiğinin ortaya çıkmasının ardından kalp ameliyatını gerekçe göstererek Prens Harry ile Meghan Markle’nin düğününe katılmamıştı. Thomas Markle, hastanede yatarken damadının kendisini arayıp ‘Beni dinleseydin bunlar başına gelmezdi’ dediğini belirtmişti. Markle, damadının bu sözlerini kibirlilik ve küstahlık olarak yorumlamıştı ve telefonu Prens Harry’nin yüzüne kapattığını söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal