Rasim Öztekin’in Cenazesi Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne Götürüldü

Kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden duayen oyuncu Rasim Öztekin’in cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne götürüldü.

10.03.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-12:25) Rasim Öztekin’in Cenazesi Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne Götürüldü

Ünlü oyuncu Rasim Ötekin, geçen Pazar günü evinde kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Öztekin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir süre yoğun bakımda kalan Öztekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

62 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncunun cenazesi ise aile yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne götürüldü.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA DEFNEDİLECEK

Rasim Öztekin, bugün, Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.

ÖZTEKİN AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI

Öztekin Ailesi bir açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı: ‘Onu son yolculuğuna binlerce seveninin alkışları ve çiçekleri eşliğinde uğurlamak isterdik. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve Rasim Öztekin’in bu konuda gösterdiği özel hassasiyet nedeniyle sınırlı sayıda katılımın olacağı bir cenaze töreni düzenlenecektir. Göstereceğiniz anlayış nedeniyle sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm sevenlerinden evlerinden dualarıyla onu son yolculuğuna uğurlamalarını, ailesi olarak rica ediyoruz. Acımız büyük. Ülkemizin başı sağ olsun’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal