Meghan Markle: İntihar Etmeyi Düşündüm

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey’e verdiği röportaj gece yarısı Amerikan CBS televizyonunda yayınlandı. Meghan Markle'ın kraliyet ailesi hakkında söyledikleri dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

08.03.2021-19:12 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-19:12) Meghan Markle: İntihar Etmeyi Düşündüm

Meghan Markle, İngiltere Kraliyet Ailesi'ne katılırken beklentilerinin ne olduğunun sorulması üzerine peri masallarına dayanan algının gerçeklikten uzak olduğunu vurgulayarak ‘Algıyla yargılanıyorsun ama gerçeği yaşıyorsun’ dedi.

Kraliçe Elizabeth'in kendisine hep iyi davrandığını dile getiren Meghan Markle, ‘Onun yanında olmayı çok sevdim. Her zaman sıcak, davete açık ve gerçekten misafirperverdi’ dedi. Markle, Kraliyet Ailesi'nin tüm üyelerinin onu sıcak karşılayıp karşılamadığı sorusu üzerine de ‘Sanırım herkes beni memnuniyetle karşıladı’ dedi.

MEGHAN: YAŞAMAK İSTEMİYORDUM

Hamileliği sırasında intihara meyilli olduğunu itiraf eden Meghan, ‘Sadece yaşamak istemiyordum ve bu fikir sürekli net bir biçimde aklımdaydı. Harry bana çok destek oldu. Onun omuzlarına daha fazla yük olmak istemedim, zaten bütün dünyanın yükü sırtındaydı’ ifadelerini kullandı.

Harry ise babasıyla olan ilişkisi hakkında şunları söyledi: ‘Onunla şu an konuşuyoruz ama çok uğraşmak gerek. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım çünkü o da benzer sorunların üstesinden geldi. Bu tür bir acının ne olduğunu biliyor ve Archie de onun torunu. Onu her zaman seveceğim ama çok acı yaşandı ve benim önceliğim ilişkimizi iyileştirmek’

Ağabeyi William hakkında da şöyle konuştu: ‘William’ı her şeyimle seviyorum. O benim ağabeyim. Onunla çok zor zamanlar geçirdik ve ortak deneyimlerimiz de oldu birlikte fakat şimdi farklı yollardayız’

KATE DÜĞÜNDEN ÖNCE AĞLATMIŞ

Meghan, görümcesi Kate Middleton ile kavga ettiğini itiraf ederek ‘Kate çiçekçi kızların elbisesinden memnun olmadı ve çok ağır sözler söyledi. Beni ağlattı. Fakat daha sonra bu yaptığından pişman oldu, sorumluluk aldı ve özür diledi. Bana çiçek getirdi ve bir özür notu yazdı. Eğer ben de birini üzseydim ben de öyle yapardım’ dedi.

'DÜĞÜN BİZİM DEĞİLDİ'

Meghan, bütün bu süreçte yalan söylediğine dair bir soruya ise şu cevabı verdi: ‘Bunun ne kadar mantıksız olduğunu görebiliyor musunuz? Ben kariyerimi, yaşamımı bıraktım’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal