The Irishman film konusu ve oyuncuları

The Irishman filmin konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Netflix'te yayınlanan The Irishman filmin konusu nedir? The Irishman filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

26.06.2022-18:42 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-18:42) The Irishman film konusu ve oyuncuları

The Irishman filmi Netflix orijinal bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. Film 140 milyon dolar bütçeli bir filmdir. Türkiye'de The Irishman filmi İrlandalı olarak adlandırılmaktadır. Film, Charles Brandt‘ın I Heard You Paint Houses eserinden esinlenilmiştir. Filmin yönetmenliğini Martin Scorsese üstlenmektedir. Filmde Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci ve Bobby Cannavale gibi isimler rol almaktadır. Filmin IMDb puanı ise 7,9'dur.

The Irishman konusu nedir?

Frank Sheeran, İkinci Dünya Savaşı sırasında görev yapmış eski bir askerdir. Uzun yıllar Bufalino adlı bir suç örgütü için çalışmıştır. Frank Sheeran en çok İrlandalı takma adıyla tanınır. Sheeran, ünlü isimler için katil ve dolandırıcılık gibi şeyler yaptı ve aynı zamanda sendikada memur olarak görev yapmaktadır. İşçi Partisi lideri Jimmy Hoffa'nın aniden ortadan kaybolması, filmin değindiği olaylardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

film

The Irishman oyuncu kadrosu

-Robert De Niro

-Al Pacino

-Joe Pesci

-Bobby Cannavale

-Ray Romano

-Harvey Keitel

-Stephen Graham

-Domenick Lombardozzi

-Anna Paquin

-Jeremy Luke

-Joseph Russo

-Kathrine Narducci

-J. C. MacKenzie

-Craig Vincent

-Gary Basaraba

-Welker White

-Jesse Plemons

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal