TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Yayın İhalesinde Çok Konuşulacak Karar!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in yayın ihalesi ile ilgili olarak son yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

16.02.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-13:45)

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in son olarak yayın ihalesi ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Yayın ihalesi ile ilgili konuşan Nihat Özdemir, pazartesiye kadar yeni teklifler beklediklerini belirtirken gündemlerinde 'Süper Lig Tv' kurma fikrinin olduğunu aktardı. Nihat Özdemir'in yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı.

YENİ TV FİKRİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Nihat Özdemir yayın ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Kulüplerimizin naklen yayın gelirlerinden daha fazla bütçe alabilmesi için seri olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Pazartesi günü daha yüksek tekliflerin gelmesini bekliyoruz. Kulüplerimizin naklen yayın gelirlerinden daha fazla bütçe alabilmesi için seri olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Pazartesi günü daha yüksek tekliflerin gelmesini bekliyoruz.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


GELİŞMELER MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

TFF'den yayın ihalesi ile ilgili alınacak karar gerek futbolseverler tarafından gerek kulüpler tarafından büyük bir şekilde merakla takip ediliyor. Bu anlamda gözler yayın ihalesi ile ilgili yaşanacak gelişmelere çevrilmiş durumda. Son olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Süper Lig Tv kararı büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal