Fenerbahçe'de İsmail Kartal Ozan Tufan'la Slavia Prag Maçı Öncesi Görüştü!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag ile yapacağı maç öncesi İsmail Kartal'ın, Ozan Tufan ile özel bir görüşme yaptığı aktarıldı.

16.02.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-09:48)

Avrupa Konferans Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında Çek ekibi Slavia Prag'ı konuk edecek olan sarı lacivertliler, bu kulvarda ilerlemek istediği için oynanacak olan karşılaşmaya çok büyük önem veriyor. Teknik adam İsmail Kartal'ın takımını zorlu karşılaşmaya yüksek motivasyonla hazır hale gelmeye çalıştığı ve sahadan avantajlı bir skorla galip ayrılmak için yoğun bir şekilde düşünceli olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin son olarak Süper Lig'de Giresunspor karşılaşmasında koşu mesafesinde 120 km'yi geçmesi takım adına umut verici olurken İsmail Kartal'ın, Ozan Tufan'ı bu karşılaşmaya özel olarak hazırladığı belirtilmekte.

ÖZEL KONUŞTU

Ozan Tufan ile özel bir görüşme gerçekleştirilen İsmail Kartal, 'Bu maç Fenerbahçe'deki yeni döneminin gerçek başlangıcı olmalı. Kendini tamamen bu maça konsantre et' ifadelerine yer verdi. Yapılan bu görüşme sonrası Ozan Tufan'ında motivasyon anlamında daha hırslandığı aktarıldı. İsmail Kartal'ın Ozan Tufan'ın yanında ise orta sahada Jose Sosa ya da Mert Hakan Yandaş'tan birisini tercih edebileceği ifade edilmekte.


TRANSFERİ SÜRPRİZ OLMUŞTU

Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde Watford'a kiralık olarak giden Ozan Tufan, kış transfer döneminde sarı lacivertlilere geri döndü. Bu transfer gündeme bomba gibi düşmüştü. A Milli Takım'ın yıldızı olan Ozan Tufan'ın, Fenerbahçe'ye geri dönmesi sürpriz bir şekilde gerçekleşti. Futbolcu transfer olduğu İngiliz ekibi Watford'da süre almakta zorluk çekmiş ve takıma uyum sağlamakta sorun yaşamıştı. Bu anlamda futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönüşünde sergileyeceği performans merak konusu olmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal