Fenerbahçe'de İsmail Kartal Zorlu Fikstür Öncesi Takımla Toplantı Yaptı!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Giresunspor deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından Slavia Prag karşılaşması öncesi takımla toplantı düzenledi.

14.02.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-18:08)

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir deplasmanda galibiyet hasreti çeken Fenerbahçe, bu hasretini Giresunspor deplasmanında aldığı galibiyet ile sona erdirerek derin bir nefes almayı başardı.

KANARYA YOĞUN BİR FİKSTÜRE GİRİYOR

Fenerbahçe'de Giresunspor deplasmanının ardından gözler UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak olan Slavia Prag karşılaşmasına ve ardından Süper Lig'de oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasına çevrildi.


İSMAİL KARTAL'DAN TAKIMLA TOPLANTI

Kritik bir periyottan geçen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, hazırlıklarını gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantıda ;

' Hepinize güveniyorum. Bu havayı birlikte dağıtacağız. Avrupa'da iddialı olacağız. Ligde her takımın zorlu maçları var, biz asla hedefsiz değiliz. Psikolojik olarak zor dönemler yaşadınız. Şimdi bunu terse çevirme zamanı. Taraftarımızla barışma zamanı. Önce Slavia Prag ardından Hatay maçlarıyla tribünlere kendimizi affettireceğiz. Bu iki maçı alırsak önümüz açılacak. Herkes perşembe gününe konsantre olsun. ' ifadelerini kullanarak takımını motive etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal