Trabzonspor'da Edin Visca'dan Konyaspor Galibiyeti Sonrası Şampiyonluk Sözleri!

Trabzonspor'un kendi sahasında oynadığı Konyaspor karşılaşmasında attığı iki gol ile galibiyeti getiren yeni transfer Edin Visca müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

14.02.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-13:47)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Her geçen hafta şampiyonluğa biraz daha yaklaşan bordo mavili ekip son olarak oynadığı Konyaspor karşılaşmasında da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

VİSCA GECEYE DAMGA VURDU

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Visca, Konyaspor karşılaşmasının yıldızlarından biri olmayı başardı.


MAÇIN ARDINDAN ŞAMPİYONLUK YORUMU

Bordo mavili ekibin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Visca, üst üste 3. karşılaşmasında da gol atma başarısı gösterdiği Konyaspor karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Konya'nın güçlü olduğunu ve bu maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Taraftarımız 90 dakika boyunca hiç susmadan bize destek verdi. Andreas Cornelius bana müthiş bir asist yaptı. Anthony Nwakaeme de aynı şekilde muhteşemdi. Bu takımda oynadığım için çok mutluyum. Her zaman söylediğim gibi benim için gol asist değil alınan galibiyetler önemlidir. Her hafta bu karşılaşmada olduğu gibi konsantre olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. ' ifadelerini kullanarak mücadele ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal