Fenerbahçe'de Slavia Prag Maçı Öncesi Olumsuz Gelişmeler Yaşanıyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin evinde Slavia Prag'ı konuk edeceği zorlu maç öncesi yaşanan gelişmeler sarı lacivertlileri endişelendiriyor.

15.02.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-16:33)

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor elenen gözler Avrupa'ya çevrilmiş durumda. Sarı lacivertliler yoğun tempoda Çek ekibi Slavia Prag ile yapacakları maça hazırlanıyorlar. Sarı lacivertliler zorlu maça hazırlanırken, maç öncesi yaşanan gelişmeler takımda moralleri bozuyor.

KANARYAYI BEKLEYEN TEHLİKE

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe kendi evinde Slavia Prag'ı ağırlayaak. Bu zorlu maçta sarı lacivertli ekipte son durum büyük bir merakla takip edilmekte. Gözler Fenerbahçe'nin, Slavia Prag ile oynayacağı maça çevrilmişken Giresunsor'u ligde 2-1 yenerek moral bulan Fenerbahçe şimdi Çek takımını İstanbul'da yenerek avantaj elde etmek istiyor.


Slavia Prag karşılaşması öncesi Fenerbahçe'de ise eksikler oldukça can sıkıyor. Bu anlamda takımın teknik direktörü İsmail Kartal, kara kara düşünüyor. Takımda İrfan Can Kahveci sakat, Novak sakat. UEFA listesinde yer almayan Crespo ve Rossi yok. Serdar Dursun'un durumu belirsiz. Takımın yıldız futbolcusu Mesut Özil çalışmalara başladı fakat daha hazır durumda değil. Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'nun durumu ise belirsiz. Ozan Tufan ise hasta bulunuyor. Bu anlamda sarı lacivertlilerde İsmail Kartal'ın sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal